Restore EFS on Samsung Galaxy S4 GT-I9505 with Z3X Box and Solve IMEI/Baseband/Network Problems
- support SM-G611F (Flashing, Backup/Write EFS, Backup/Write CERT, Unlock (Root), Direct Read codes (no root, no server), Repair, patch CERT(repair network), reboot download/recovery) - First in the world
I9505 Efs Repair Z3x
Addition function added (SAFE Direct Unlock/Imei repair/SN/BT/WiFi/Product Code)without root, without wipe EFS) this solution will not touch any calibration data, means network LTE/3G will work:
Z3X Box yardımıyla Samsung i9505 Galaxy S4 için imei onarımı yapabilirsiniz. Samsung Tool v18 ile deneme android 4.4.2 kitkat sürümü yüklü s4 telefonlarınızın imei onarımını yapabilirsiniz. Daha önce telefonun usb ayarlarıyla oynamışsanız *#0808# kodunu girip DM+MTP + ADB seçeneğini seçin. Telefonda USB Hata ayıklama modu da mutlaka açık olsun.
öncelikle çalışmalarınızda başarılar dilerim çok yardımınız oluyor bizlere. z3x box la ı9505 e imei repair yaparken no ansver from phone diye bir uyarı alıyorum neden olabilir usb hata ayıklama açık
meraba abi s4 tlefon var elimde i9505 bihattı okumuyo başka hat taktıgımda okuyo sıkıntı yok sadece o hattı okumuyo o hattıda baska telefona taktığımda sıkıntısız çalışıo yani anlayacagın sorunlu sim kartı sadece o telefonda calışmıyo. simkarta sıkıntı var dedim yedek kart çıkarttım sıkıntı aynı devam edio bi yardımcı olursanız sevinirimm
son sürümde repair network seçeneğenini kaldırmışlar, yani büyük olasılıkla artık ona ihtiyaç yok imei onarımı için. 2-3 aydır 9505 gelmedi elime, gelirse tekrar kontrol eder düzenlerim makaleyi.